Πρόσκληση σε ενημερωτική Συνάντηση για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Δευτέρα 1/11 21:00

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Θα παρουσιασθεί ο τρόπος αίτησης, η αξιολόγηση, τα παραδοτέα του προγράμματος και θα διευκρινιστούν θέματα που θα θέσουν οι φοιτητές.

Η συνάντηση θα γίνει μέσω του προγράμματος Zoom Το link της εκδήλωσης είναι http://lsi.gr/intern

================================================================

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι όσοι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών HMMY/ΜΠΤ (που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών) ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική άσκηση [ 12  θέσεις  για πρακτική άσκηση έως 31/10/2022 ] καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης της ΠΑ ( https://arch.ece.uowm.gr/iposition/ ), αφού συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία στην προσωπική τους καρτέλα μέχρι Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 23:59. Μετά την ημερομηνία αυτή θα ανακοινωθεί η ιεράρχηση σύμφωνα με τον αλγόριθμο που περιγράφεται στο eclass (μάθημα “Πρακτική Άσκηση”), θα κληθούν οι επιλέξιμοι φοιτητές να αναζητήσουν φορέα από τον ΑΤΛΑ ( https://atlas.grnet.gr/ ) και να ορίσουν την περίοδο εκπόνησης ΠΑ (3

μήνες) για να ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση και η ασφάλιση. Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα βαθμολογικά τους στοιχεία, έχουν ανεβάσει στο iposition το PDF της βαθμολογίας όπως εξάγεται από την ηλεκτρονική γραμματεία, έχουν στείλει με email στην κ.

Αθηνά Δημάκη το  συνοδευτικό αρχείο υπολογισμού μορίων πρακτικής άσκησης με όνομα ΑξιολόγησηΠΑ2020v5.xlsx που βρίσκεται στο eclass (μάθημα Πρακτική Άσκηση), και ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα iposition, η οποία θα πρέπει να φαίνεται στο δεσμό “Οι αιτήσεις μου”.

Η ΠΑ μπορεί να ξεκινήσει 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7, 1/8 (επιλέγεται από το φοιτητή).

ο Τμηματικά Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης στο ΗΜΜΥ/ΜΠΤ Μηνάς Δασυγένης

© 2017 erasmus.uowm.gr