Μετακίνηση μελών διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου της Κύπρου, 26 Μαρτίου – 29 Μαρτίου 2024 με σκοπό την επιμόρφωση

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ για Κινητικότητα Προσωπικού για Εκπαίδευση, το Προσωπικό του Τμήματος Ακαδημαϊκών Θεμάτων και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Φοιτητικής Μέριμνας επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου την περίοδο από 26-29 Μαρτίου 2024. Τα άτομα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Erasmus ήταν: ο Σπύρος Σιδέρης, η Βαρβάρα Βουνάτσου, η Χρυσή Μανωλίδου και η Θωμαή Τσιαφίλλη.

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συναντήσαμε τη συντονίστρια του ERASMUS, το Γενικό Διευθυντή του Campus, το προσωπικό της Φοιτητικής Μέριμνας και τους Προέδρους των Τμημάτων Μηχανικής και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Επίσης, συναντηθήκαμε με την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, η οποία μας ξενάγησε στο χώρο της βιβλιοθήκης. Τέλος, είχαμε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Πρύτανη όπου πραγματοποιήσαμε μία σύντομη παρουσίαση του Πανεπιστημίου μας, ανταλλάξαμε απόψεις και τον προσκαλέσαμε στο δικό μας Ίδρυμα.

Όλες τις ημέρες το προσωπικό του Νεάπολις μάς ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και μας ενημέρωσε για τη λειτουργία του Νεάπολις.

© 2017 erasmus.uowm.gr